HubSpot Reporting - best practices og gode råd til bedre rapportering

Copenhagen
Thu, Mar 24, 2022, 9:00 AM (CET)

About this event

I denne HubSpot User Group sætter vi fokus på HubSpot Reports og viser, hvordan du bedst udnytter rapporteringsværktøjerne til at visualisere de data, du skal bruge for at rapportere på dine resultater.

Vi viser, hvordan du bygger en række custom reports, som vil give mening for de fleste virksomheder, og giver eksempler på smart rapportering fra andre HubSpot-brugere.


Hvilke udfordringer sidder du med?

Vi vil meget gerne tage udgangspunkt i de konkrete udfordringer, som du sidder med, så send et par linjer om, hvad du gerne vil vide om HubSpot Reports, eller et eksempel på en rapport, som du gerne vil se, hvordan man bygger. Så tager vi emnet op. Send det til HUG Leader Brian Stræde på brian.straede@avidlyagency.com.  

Praktisk info om HUG CPH 2022

Indtil videre foregår HubSpot User Groups også i 2022 i et virtuelt format. Så snart HubSpot åbner for det igen, forventer vi at vende tilbage til fysiske møder.

Når du tilmelder dig, vil du formentlig blive bedt om at forbinde din HubSpot-portal med Bevy, som er HubSpots valgte platform til virtuelle events. Det er helt efter planen, og det kan du trygt gøre.

Speakers

When

Thursday, Mar 24
9:00 AM - 10:00 AM (CET)

Organizers