HubSpot Reporting - best practices og gode råd til bedre rapportering

Mar 25, 2022, 8:00 – 9:00 AM

I denne HubSpot User Group sætter vi fokus på HubSpot Reports og viser, hvordan du bedst udnytter rapporteringsværktøjerne til at visualisere de data, du skal bruge for at rapportere på dine resultater. Vi viser, hvordan du bygger en række custom reports, som vil give mening for de fleste virksomheder, og giver eksempler på smart rapportering fra andre HubSpot-brugere.

About this event

I denne HubSpot User Group sætter vi fokus på HubSpot Reports og viser, hvordan du bedst udnytter rapporteringsværktøjerne til at visualisere de data, du skal bruge for at rapportere på dine resultater.

Vi viser, hvordan du bygger en række custom reports, som vil give mening for de fleste virksomheder, og giver eksempler på smart rapportering fra andre HubSpot-brugere.

Hvilke udfordringer sidder du med?

Vi vil meget gerne tage udgangspunkt i de konkrete udfordringer, som du sidder med, så send et par linjer om, hvad du gerne vil vide om HubSpot Reports, eller et eksempel på en rapport, som du gerne vil se, hvordan man bygger. Så tager vi emnet op. Send det til HUG Leader Jeppe Nyrup på jeppe.nyrup@avidlyagency.com.

Praktisk info om HUG Aarhus 2022

Indtil videre foregår HubSpot User Groups også i 2022 i et virtuelt format. Så snart HubSpot åbner for det igen, forventer vi at vende tilbage til fysiske møder.

Når du tilmelder dig, vil du formentlig blive bedt om at forbinde din HubSpot-portal med Bevy, som er HubSpots valgte platform til virtuelle events. Det er helt efter planen, og det kan du trygt gøre.

When

When

Friday, March 25, 2022
8:00 AM – 9:00 AM UTC

Agenda

Intro og nyheder fra HubSpot-land
HubSpot Reporting - tips, tricks og best practices
Jeres udfordringer med reporting

Organizer

  • Paul Mortimer

    HUG Support