HubSpot workshop - få lavpraktisk hjælp og inspiration fra andre HubSpot-brugere

Aug 25, 2022, 7:00 – 9:00 AM

Næste HubSpot User Group bliver en hands-on workshop, hvor du har mulighed for at hjælpe og få hjælp fra andre HubSpot-brugere. Deltagerne bliver sat sammen i grupper af max 6 personer, som på skift får mulighed for at få hjælp eller gode råd fra gruppen. Ved hvert bord sidder desuden en HubSpot-ekspert fra Avidly til at styre slagets gang og byde ind med vores erfaringer.

About this event

Endelig har vi mulighed for at mødes fysisk til HubSpot User Group, og det markerer vi ved at ruske lidt op i formatet.

Til næste HubSpot User Group dropper vi det klassiske oplæg - det kan du finde en masse andre steder.

I stedet laver vi en hands-on workshop, hvor du har mulighed for at hjælpe og få hjælp fra andre HubSpot-brugere.

Deltagerne bliver sat sammen i grupper af max 6 personer, som på skift får mulighed for at få hjælp eller gode råd fra gruppen. Ved hvert bord sidder desuden en HubSpot-ekspert fra Avidly til at styre slagets gang og byde ind med vores erfaringer.

Det er op til dig, hvad du gerne vil have input på - om konkret brug af værktøjer i HubSpot, inspiration til at binde HubSpot sammen med andre systemer, bedre processer mellem marketing og salg, idéer til leadgenerering eller noget helt femte.

Det vigtigste er, at du har noget, du gerne vil blive bedre til, en udfordring du aktuelt bakser med, eller elementer du gerne vil have nye vinkler på, og at du er med på at byde ind med dine egne input på andres udfordringer.

I første omgang skal du bare melde dig til. Umiddelbart inden HUG’en kontakter vi dig for at høre, hvilket emne du tager med, så vi kan sætte grupperne sammen på den bedst mulige måde.

When

When

Thursday, August 25, 2022
7:00 AM – 9:00 AM UTC

Agenda

Intro og nyheder fra HubSpot-land
HubSpot workshop

Organizer

  • Paul Mortimer

    HUG Support