HUG Aarhus: Nyheder og feature news fra Inbound 22 kogt ned til 45 minutter

Nov 23, 2022, 8:00 – 10:00 AM

Hør Kristine Hansen, Director of HubSpot Services i Avidly, fortælle om kommende nye features, du skal glæde dig til at tage i brug i HubSpot. Efter oplægget er der tid til netværk og sparring.

HUG

About this event

Så er det tid til at mødes fysisk igen til HUG!

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig HubSpot-formiddag, hvor vi har inviteret vores kollega Kristine Hansen, som er specialist i HubSpot, til at komme og fortælle om de nye upcoming features i HubSpot, som du snart skal tage i brug. Kristine er Director of HubSpot Services i Avidly, og det er hendes job at være på forkant med de nye muligheder i platformen. Hun deltog i HubSpots store event Inbound 2022 i Boston, og hun har kogt de vigtigste informationer og featurenyheder fra eventet ned til 45 minutter.

Efter Kristines oplæg vil der være tid til netværk og sparring med andre HubSpot-brugere.

Hvem henvender eventet sig til:
HubSpot User Group Copenhagen er for alle virksomheder i Aarhus og omegn, som bruger HubSpot. Du kan deltage og få noget ud af eventet uanset hvilke Hubs, I bruger.

Derfor skal du deltage:
Du skal deltage, fordi du får den nyeste viden fra HubSpot serveret på 45 minutter med kaffe og croissanter til. Du skal også deltage, hvis du er interesseret i at møde og snakke med folk fra andre virksomheder, om deres brug af HubSpot.

Eventet er helt gratis, men kræver tilmelding.

Nye arrangører:
Hvis du er garvet HUG-gænger vil du nok bemærke, at Jeppe og Brian ikke længere er ansvarlige for eventet. De har begge søgt nye udfordringer uden for Avidly, og derfor har vi, Ditte, Thomas og Louise, overtaget stafetten og glæder os til at drive HUG Aarhus videre. 

Speaker

  • Kirstine Hansen

    Avidly

    Director of HubSpot Services

When

When

Wednesday, November 23, 2022
8:00 AM – 10:00 AM UTC

Organizer

  • Paul Mortimer

    HUG Support