Automatiser hverdagen med HubSpot!

Apr 21, 2022, 10:00 – 10:45 AM

Lær mer om automatiseringsverktøy i HubSpot med digitalrådgivere Roxanna Karlsen og Sandra Benrud. I årets første HubSpot User Group Oslo deler vi hands on tips og erfaringer til alle – om du nettopp har begynt med HubSpot eller er en avansert bruker.

AutomationHUGMarketing Hub

About this event

Årets første HUG Oslo er her! 

Vi holder HUG 4 ganger i året. På disse møtene vil du ha muligheten til å lære, få kontakt med andre HubSpot-brukere og dele dine egne erfaringer. I årets første Oslo Hug får du lære mer om automatiseringsverktøy i HubSpot og hvordan det kan gjøre hverdagen din enklere. 

HubSpot lar deg automatisere små og store oppgaver. På sitt beste er automatisering en kombinasjon av programvare, strategi og kundesentrert tenkning. Da kan automatisering la deg pleie potensielle kunder med personlig, nyttig innhold som hjelper deg å konvertere potensielle kunder til fornøyde kunder, og kunder til talsmenn. I dette webinaret deler vi noen av våre favoritter som hjelper deg med alt fra å forbedre datakvalitet, til å effektivisere manuelle arbeidsoppgaver. Her vil det være gode tips til alle – uansett om du er nybegynner eller en avansert bruker.

Agenda:

Introduksjon 

Bli bedre kjent med digitalrådigvere Sandra og Roxanna. 

Automatiser hverdagen 

Sandra og Roxanna deler sine beste tips for å effektivisere arbeidsoppgaver og automatisere hverdagen med HubSpot. Det blir hands on eksempler for alle ferdighetsnivåer. 

Q&As

Har du noen spørsmål til oss? Kjør på! 

OBS! Når du melder deg på et HUG-event på Bevy-plattformen vil du bli bedt om å logge inn med HubSpot-kontontoen din. Bevy er en trygg og pålitelig plattform som er direkte integrert med din HubSpot-portal. Dette er for å sikre at kun HubSpot-brukere deltar på HUG-eventer. 

Speakers

 • Sandra Benrud

  Markedspartner

  Digitalrådgiver

 • Roxanna Karlsen

  Markedspartner

  Digitalrådgiver

Host

 • Helene Nissen

  Markedspartner

  Digital innholdsspesialist

Organizers

 • Helene Nissen Woie

  Markedspartner

  HUG Leader

 • Sandra Benrud

  Markedspartner

  HUG Advisor

 • Roxanna Karlsen

  Markedspartner AS

  HUG Advisor