Inbound 2023: Hva er nytt i HubSpot og hvordan kan du bruke det?

Sep 20, 2023, 10:00 – 10:30 AM

Oslo

Vi har vært på Inbound 2023 i Boston! Hva slags nyheter kom HubSpot med? Ofte er disse produktnyhetene viktige for dere som jobber med HubSpot, men det kan være vanskelig og få med seg alt. Derfor viser vi de viktigste oppdateringene og nyhetene i praksis. Vi kommer til å trekke frem nyhetene som påvirker "den vanlige markedsføreren" mest, og gi nyttige demoer du får bruk for i hverdagen.

About this event

Vil du holde deg oppdatert på HubSpot?

Hvert år har HubSpot en konferanse som heter Inbound. Er du en HubSpot-fan har du sikkert hørt om det. Hvis ikke, så kan vi fortelle deg det nå: Inbound er et årlig event i Boston som samler deltakere fra over 161 land på tvers av markedsføring, salg, kundesuksess og revenue operations. Inbound samler ledere fra hele verden for et event fullpakket med foredrag om nyheter og innsikt fra pionerer innenfor disse fagfeltene. Skulle ønske du kunne vært der, men ikke har muligheten? Da er denne HUGen midt i blinken for deg! ✨

Vi reiser nemlig ned og har planer om å få med oss alt det viktigste som blir sagt, og gjenfortelle det til dere. Lurer du på hva siste nytt er og hvordan du kan ta dette i bruk? Vi kommer til å gå gjennom de viktigste nyhetene og oppdateringene for å forklare deg hvordan disse kan gjøre hverdagen din enklere. I tillegg til å gå gjennom hva oppdateringene er, kommer vi til å komme med eksempler på nyttige scenarioer hvor disse nyhetene kan hjelpe deg i hverdagen og vise demoer av hvordan de fungerer i praksis.

Foredragsholderene blir digitalrådgiver Sandra og Innholdsrådgiver Siri. 

Bruker du HubSpot og har lyst til å få med deg siste nytt er definitivt dette eventet noe for deg. Vi kjører det digitalt denne gangen for at så mange som mulig kan få det med seg. Har du ikke mulighet til å delta live? Meld deg på allikevel! Vi sender nemlig også ut opptaket til alle som har meldt seg på i etterkant.

Eventet er gratis og alt du trenger for å delta er internett! ☕💻 

Organizers

 • Helene Nissen Woie

  Markedspartner

  HUG Leader

 • Sandra Benrud

  Markedspartner

  HUG Advisor

 • Roxanna Karlsen

  Markedspartner AS

  HUG Advisor