ABM & Social Selling

Mar 24, 2022, 8:30 – 10:00 AM

Vi på Structsales är stolta att kunna meddela att vi för fjärde året fått förtroendet av HubSpot att anordna användarträffarna i Sverige för er som jobbar med HubSpot! Account Based Marketing, Social Selling eller hur man stänger komplexa affärer med HubSpot - detta är temat på vår kommande HUG.

AutomationContent MarketingHUGInbound MarketingSales and Marketing Alignment

About this event

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS FÖRSTA HUG (HubSpot User Group)

Vi på Structsales är stolta att kunna meddela att vi för fjärde året fått förtroendet av HubSpot att anordna användarträffarna i Sverige för er som jobbar med HubSpot!

Account Based Marketing, Social Selling eller hur man stänger komplexa affärer med HubSpot - detta är temat på vår kommande HUG.

Vi kommer att gå igenom konceptet ABM samt prata lite om hur man bör tänka för att få till de större affärerna genom att fokusera på rätt kunder med rätt budskap.

För att verklig få kontroll över sin affär behöver man efter att det strategiska arbetet är gjort, se till att göra jobbet och följa upp på det.

Med hjälp av bl.a funktonen Target Accounts i HubSpot kan du fokusera på dina viktigaste och bäst passande prospekts. Dessa brukar kallas för ICP (ideal customer profile) och bygga rapporter utifrån dessa.

Vi på Structsales kommer att gå igenom hur man jobbar för att stänga större affärer och efter det kommer en talare från HubSpot att gå igenom hur ABM funkar i HubSpot.

Speaker

 • Oliver Lopez

  Structsales

  CEO

Hosts

 • Josephine Johnsson

  Structsales

  Digital Specialist

 • Ida Stewén

  Structsales

  Koordinator

Organizers

 • Oliver Lopez

  Structsales

  CEO/Owner

 • Emelie Svedberg

  Structsales

  Digital Strategist

 • Mathilda Fyhr

  Digital Strategist