HubSpot User Group Tampere - HubSpotin markkinointityökaluilla myynti kasvuun

Wednesday, August 31, 2022, 6:00 – 7:00 AM UTC

Tervetuloa toiseen Tampereen HubSpot User Groupin tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana keskiviikkona 31.8.2022 klo 9:00 – 10:00.

About this event

Tervetuloa toiseen Tampereen HubSpot User Groupin tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana keskiviikkona 31.8.2022 klo 9:00 – 10:00. Tampereen HubSpot User Groupin toisen tilaisuuden nimi on HubSpotin markkinointityökaluilla myynti kasvuun.

Ilmoittaudu tapahtumaan yläpuolelta ilmoittautumisnäkymästä. Voit rekisteröityä tapahtumaan joko HubSpot tunnuksellasi tai luomalla tunnuksen Bevyyn. Jos törmäät ongelmiin tai sinulla herää jotain kysyttävää, ole yhteydessä: Teemu Lahti, teemu.lahti@myynninmaailma.fi.


Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä HubSpotin markkinointimahdollisuuksia Inbound-markkinoinnin ajattelumallin kautta. Tapahtumassa tutustutaan viiteen Inbound-markkinoinnin vaiheeseen ja siihen, kuinka yrityksien kannattaisi niitä toteuttaa ja mikä on HubSpotin rooli Inbound-markkinoinnissa.

Inbound-markkinointi on HubSpotin luoma konsepti markkinointimallille, jossa potentiaalisia asiakkaita houkutellaan vuorovaikutukseen markkinoijan kanssa hyödyntämällä erilaisia digitaalisen markkinoinnin keinoja, kuten sisältöjä ja hakukonemarkkinointia.


Tapahtuman agenda:

• Inbound-markkinointi ja Flywheel

• Inbound-markkinoinnin vaiheet

      o Ensivaikutelma ja viehättäminen

      o Vaikutuksen tekeminen ja kiinniotto

      o Hoivaaminen ja vakuuttaminen

      o Seuranta ja klousaaminen

      o Auttaminen ja odotusten ylittäminen


Tapahtumassa pääset kuulemaan mm. näistä HubSpotin markkinointityökaluista: Forms, ChatBot, Ads, SEO, Campaigns, Marketing Email, Landing pages, CTA:t, Social ja Workflows.

When

When

Wednesday, August 31, 2022
6:00 AM – 7:00 AM UTC

Agenda

6:00 AMHubSpotin markkinointityökaluilla myynti kasvuun