Inbound2022 uutuudet ja HubSpot Sales Hub

Nov 9, 2022, 7:00 – 8:00 AM

Tervetuloa HubSpot User Group Tampereen kolmanteen HUG-virtuaalitapaamiseen.

HUGSalesSales Hub

About this event

Tervetuloa kolmanteen Tampereen HubSpot User Groupin tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana keskiviikkona 9.11.2022 klo 9:00 - 10:00. Tilaisuuden nimi on Inbound2022 uutuudet ja HubSpot Sales Hub.

Ilmoittaudu tapahtumaan yläpuolelta ilmoittautumisnäkymästä. Voit rekisteröityä tapahtumaan joko HubSpot tunnuksellasi tai luomalla tunnuksen Bevyyn. Jos törmäät ongelmiin tai sinulla herää jotain kysyttävää, ole yhteydessä: Teemu Lahti, teemu.lahti@myynninmaailma.fi.


Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä Inbound2022-tapahtumassa esiin nousseita trendejä ja HubSpotin uutuuksia. Inbound on HubSpotin Bostonissa järjestämä tapahtuma, jossa esitellään inbound-markkinoinnin ja HubSpotin uusimpia trendejä ja mahdollisuuksia. HubSpot User Groupin osallistujat pääsevätkin kuulemaan lokakuussa järjestetyn tapahtuman tärkeimpiä uutuuksia ja trendejä.

Tilaisuuden toisessa osiossa jatketaan seuraavan Hubin esittelyyn. Tämän User Groupin tilaisuuden agendana on HubSpotin Sales Hubin esittely. Tapahtumassa käydään läpi Sales Hubin myyntityökaluja ja konkreettisiä vinkkejä siihen, kuinka niiden avulla tuodaan tehokkuutta ja uusia työkaluja oman organisaation myynnin tekemiseen.

Speaker

 • Teemu Lahti

  Myynninmaailma Oy

  HUG Leader / Business unit Lead, Growth Marketing

When

When

Wednesday, November 9, 2022
7:00 AM – 8:00 AM UTC

Agenda

Inbound2022 uutuudet ja HubSpot Sales Hub

Organizers

 • Teemu Lahti

  Myynninmaailma Oy

  HUG Leader

 • Mira Oravamäki

  Myynninmaailma

  Viestintä- ja automaatioasiantuntija

 • Erno Mikkilä

  Myynninmaailma Oy

  Markkinoinnin automaation asiantuntija